دانشجویان مهندسی صنایع ورودی 91
دانشگاه دامغان 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بچه های صنایع دانشگاه دامغان و آدرس sanaie.en91.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مهندس یعنی این:

[ سه شنبه 30 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:9 ] [ سجاد دلیلی ]

از ابتکارات خونه دانشجویی

[ سه شنبه 30 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:56 ] [ سجاد دلیلی ]

ali ,

 

 

[ سه شنبه 30 آبان 1391برچسب:, ] [ 13:1 ] [ سجاد دلیلی ]

ویژه همراه اولی ها : کد  رو شمارگیری کنید*111*431#.

بعد پاسخ رو ۱ بزنید.

[ شنبه 27 آبان 1391برچسب:, ] [ 15:25 ] [ سجاد دلیلی ]

ارسال مطلب و آپلود عکس ویژه اعضا


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 25 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:10 ] [ سجاد دلیلی ]

هر کی بگه این عکس بچگی های کدوم هنرمند! خوب کشورمونه , 10 دلار (معادل 9137891 ریال) جایزه میگیره .

[ پنج شنبه 25 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:4 ] [ سجاد دلیلی ]

سلامتی دخدرای کلاسمون که رفتن اردو اونه مشهد ولی نذاشتن بهشون بگیم : التماس دعا, سفر بی خطر, خوش بگذره یا حتی سفر بخیر ,یعنی, همچین موجوداتی هستن اینا, ولی خوب از طرف پسرا : خوش گذشت ؟ زیارتتون قبول (به قولی : سعی نامشکور!) تا باشه از این اردو ها ... . (بعله یکم یاد بگیرین)

[ پنج شنبه 25 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:56 ] [ سجاد دلیلی ]

در خصوص نظر به حق نیما پست های زیر رو دوباره گذاشتم. این پست ها اولین مطالب وبلاگ بودن که مخصوص اعضا بود و هیچ کس ندید!

[ دو شنبه 22 آبان 1391برچسب:, ] [ 9:50 ] [ سجاد دلیلی ]

مهندسی صنایع (به انگلیسی: Industrial engineering) یکی از شاخه‌های مهندسی می‌باشد که به توسعه، بهبود، اجرا و ارزیابی سیستم‌های منسجم انسانی، مالی، اطلاعاتی، تجهیزات، انرژی، ماده و فرایند می‌پردازد. مهندسی صنایع برپایه ترکیب و ادغام مبانی ریاضیات٬ فیزیک و دانش‌های اجتماعی با متدهای مهندسی تحلیل و طراحی به‌منظور تعیین پیش بینی و ارزیابی نتیجه بدست آمده از سیستم‌های مطبوع طراحی شده‌است. در سیستم‌های تولید ناب و بدون خطا (Lean Manufacturing)٬ مهندسی صنایع در جهت حذف و کاهش منابع تلف شده از قبیل زمان٬ پول، ماده و انرژی نقش کلیدی دارد.

[ دو شنبه 22 آبان 1391برچسب:, ] [ 9:49 ] [ سجاد دلیلی ]


مهندسي صنايع چيست؟

مهندسي صنايع عبارت از كاربرد اصول و تكنيكهايي به منظور بهبود، طراحي و نصب سيستمهايي شامل انسان، مواد، اطلاعات، انرژي و تجهيزات براي فراهم آوردن امكان توليد كالاها و ارائه خدمات بشكل كارا و مطلوب ميباشد.

براي بررسي، ارزيابي و كاربرد اين سيستمها، دانش و مهارتهاي علوم رياضي، علوم فيزيكي و علوم اجتماعي به همراه فنون و تكنيكهاي طراحي مهندسي مورد نياز است. فعاليتهاي مهندسي صنايع همانند پلي است كه ارتباط بين اهداف مديريت و عملكرد عملياتي سازمان را ايجاد مينمايد.

مهندسان صنايع بيشتر درگير افزايش بهرهوري در مديريت منابع انساني، روشها و تكنولوژي هستند و حال آنكه ساير رشتههاي مهندسي بيشتر درگير ماهيت فني فرايندها و فراوردهها ميباشند. در واقع مهندسي صنايع تنها رشته مهندسي است كه عامل انسان يكي از مولفههاي اصلي سيستمهاي مورد مطالعه آن را تشكيل ميدهد. در نتيجه مهندسان صنايع در تيمهاي ميان رشتهاي براي امور برنامهريزي، نصب و كنترل و بهبود فعاليتهاي موسسات به خدمت گرفته ميشوند. اين فعاليتها ممكن است فعاليتهاي توليد، نوآوري در محصولات، ارائه خدمات، حمل و نقل و جريان اطلاعات سازماني را شامل شود. با توجه به مطالب فوق، مهندسان صنايع بستر لازم براي تعامل تخصصهاي مختلف و كار گروهي را به بهترين وجه ايجاد نموده و در نتيجه امور طرح، برنامهريزي، اجرا و نظارت بر عملكرد نظامهاي توليدي خدماتي بشكل منسجمتر انجام ميشود و در نهايت انسجام امور به بهبود مستمر در جهت سهولت كارها، راحتي كاركنان، كاهش هزينهها، ارتقا كيفيت و جلب رضايت مشتريان منجر ميشود.

تاريخچه مهندسي صنايع

اولين جرقههاي پيدايش مهندسي صنايع بعنوان يك تخصص با آغاز انقلاب صنعتي در ابتداي قرن 19 زده شد. انقلاب صنعتي كه با ظهور اختراعات جديد خصوصاً در صنعت نساجي و اختراع ماشينبخار آغاز شد، باعث بكارگيري نيروي انساني بيشتر و افول صنايع كوچك دستي شد. با گسترش كارخانجات، نياز به مديريت و تفكر مديريتي بيش از پيش احساس شد. افراد بسياري در جهت ارتقا كيفيت محصولات تلاش كردند. آدام اسميت، پدر علم اقتصاد پيشنهاد تقسيم كار را داد. وي بيان كرد كه ميتوان با تقسيم كار در كارخانه پيچسازي نتيجه كار را به مقدار زيادي بهبود بخشيد. بهموازات اختراعات و نوآوري در فرايندها، روشهاي حسابداري و هزينهيابي گسترش يافتند. روشهاي تحليل علمي، آزمايشات و اثباتهاي علمي در طراحي و ساخت ابزارآلات و ماشينها بكار گرفته شد و در نتيجه، اثرگذاري اين تحولات در تفكر سازماني مديريت موجب شد مديريت علمي به عنوان يك نگرش و روش حرفهاي مطرح شود. اولين تلاش براي علمي شدن مديريت از آمريكا شروع شد. در سال 1881 فردريك تيلور پدر مديريت علمي، انديشههاي خود را توسعه داد. فرانك گيلبرت و همسرش ليليان در جهت مطالعه كار با بررسي حركات توانستند ابزار جديدي را ابداع كنند. همچنين آنان به مسائل روانشناسي و انگيزههاي انساني توجه نمودند. عملكرد پرداخت پاداش و نتايج قابل قبول آن توسط امرسان ايجاد و توسعه يافت. مجموعه فعاليتهاي تيلور و هم عصرانش براي فرموله كردن اصول اساسي به عنوان روشهاي علمي مديريت متمركز شده بود كه اين فعاليتها بهزودي تحت عنوان مديريت علمي شناخته شد.

كار اين افراد توسط انجمن مهندسين مكانيك آمريكا ارج نهاده شد و عرصه براي فعاليت تيلور و همفكرانش توسط اين انجمن ايجاد شد. در سال 1912 انجمني براي ارتقا و رشد مديريت بنا نهاده شد كه در سال 1915 انجمن تيلور نام گرفت. اين انجمن از سال 1934 با عنوان انجمن مهندسي صنايع فعاليت خود را ادامه داد. در اين دوران مديران علمي داراي تحصيلات مهندسي بودند و بسياري خود را مهندس صنايع قلمداد ميكردند و گروهي نيز در حيطه مديريت به عنوان مشاوران مديريت مطرح بودند. بتدريج مواد درسي و مدرك مهندسي صنايع و برنامههاي مربوطه مورد توجه قرار گرفت و در نهايت دانشكدههاي مهندسي صنايع ايجاد و توسعه يافتند.

اهميت مهندسي صنايع

مرور توانمنديها و خدمات مهندسي صنايع نقش و اهميت مهندسي صنايع را بوضوح بيان ميكند. امروزه حيات اقتصادي سازمانها و موسسات توليدي و خدمات در بازار رقابتي شديد جهاني به استفاده بهينه از منابع در دسترس وابسته است. عموماً منابع در دسترس شامل مواد، منابع انساني، ماشينآلات (شامل تجهيزات، لوازم جانبي، امكانات مورد نياز شامل فضا و انرژي و ...)، منابع اطلاعاتي و منابع مالي طبقهبندي ميشوند. ايجاد و نگهداري منابع ياد شده هزينههايي را براي سازمان بهدنبال دارد. هزينه تمام شده واحد محصول هر موسسه متأثر از نحوه به كارگيري اين منابع است. هر شركت توليدي يا خدماتي كه بتواند هزينههاي خود را به حداقل ممكن برساند و به بياني ديگر توانايي استفاده بهينه از منابع را در تمام اركان سازماني خود ايجاد نمايد يا حاشيه سود بيشتري به دست خواهد آورد و يا قادر خواهد بود كه قيمتهاي فروش خود را با حفظ حاشيه سود قبلي، كاهش دهد. اين بدان معني است كه قدرت رقابتي موسسه مذكور در بازار افزايش مييابد. با توجه به تحولات اقتصاد جهاني قدرت رقابتي شرط اساسي موفقيت در كسب و كار نوين محسوب ميشود. در كنار اين مسائل، توجه به نوآوريها و ارتقا كيفي محصولات و خدمات كه از طريق تلاش براي يافتن طرحهاي بهبود يافته و همچنين تحول در فرآيند كسب و كار نيز بقا و رشد موسسات را در پي خواهد داشت. با توجه به مراتب فوق اگر ضرورتها و نيازمنديهاي رسيدن به امور مذكور را با تكنيكهاي مهندسي صنايع تطبيق دهيم مشاهده ميشود كه مهندسي صنايع ابزار لازم براي حصول اهداف سازماني را بطور فراگير و سيستماتيك فراهم ميآورد و اين نشانگر نقش و اهميت بالاي مهندسي صنايع بعنوان موتور محرك حركت سازمانهاي امروزي است.

اصول فكري و ديدگاهها در مهندسي صنايع

اساس مهندسي در هر گرايشي طراحي مبني بر اندازهگيري، محاسبه و تحليل با استفاده از علوم رياضي و تجربي شكل ميگيرد. در نتيجه حرفه مهندسي كاملاً ديد فني و ماشيني دارد كه موجب محدوديت ديدگاه در ابعاد خاص شده و برخي موضوعات مانند يافتن بهترين روشهاي مديريتي و ارتباطات انساني در ديدگاه محض مهندسي ناديده گرفته ميشود. مهندسي صنايع با در برداشتن نگرش سيستماتيك و فراگير ارتباط تخصصهاي مختلف و نهاد مديريت سازمان را ايجاد نموده و امور برنامهريزي، سازماندهي، هدايت و نظارت بر امور اجرايي با هماهنگي بيشتري دنبال ميگردد. اين نگرش استمرار همان سير تفكر تيلور و هم عصران وي ميباشد كه با تلاش تك تك آنان مجموعه اصول و نگرشهاي مديريت علمي موجوديت يافت. مديريت علمي همان نگرش سنتي مهندسي صنايع است. با پيشرفت مديريت علمي، مهندسي صنايع با تفكري بر مبناي علوم رياضي، فيزيكي، اجتماعي و اقتصادي در عرصه صنعت و خدمات ظهور كرد كه به معني ايجاد يك تفكر فراگير و سيستماتيك بود. نگاه مهندسي صنايع به مسائل از زوايا و ديدگاههاي مختلف همانند توجه به خروجي و محصول سيستم، توجه به مشتري ويا نگرش به بهرهوري سازمان قابل طرح و پيگيري ميباشد كه بر مبناي اصول فكري تقريباً يكساني دنبال ميگردد. اكنون بايد ديد كه اصول فكري مهندسي صنايع بر چه عواملي استوار است. در اين راستا بطور خلاصه اصول فكري مهندسي صنايع ذيلاً ارائه شده است.

1- خلاقيت

فعاليت اصلي هر مهندس صنايع ارائه طرح براي بهبود سيستمهاي جاري و يا ارائه طرح جديد ميباشد كه به همين منظور قوياً نياز به خلاقيت و نوعآوري جهت ارائه طرحهاي نو و بديع ميباشد. در واقع با توجه به گستردگي مسائل، مهندسي صنايع همانند اقيانوسي از فنون و علوم مختلف به عمق نيم متر با برخورداري از زمينه خلاقيت و ابتكار به مهندسين صنايع اين امكان را ميدهد كه در جهت حرفه كاربردي مورد نظر به تعميق دانش خود پرداخته و فرصتي فراهم ميشود تا ايدههاي جديد و خلاق در زمينههاي مربوطه مطرح گردد.

2- تفكر فراگير

نگرش سيستماتيك و فراگير برجستهترين خصوصيت مهندسي صنايع است و اطلاق مهندسي صنايع و سيستمها به اين رشته بي ارتباط با اين نگرش نيست. نگرش فراگير موجب ميشود مسائل از كل به جز و تعامل اجزا با هم مورد بررسي دقيق قرار گرفته و مدل كاملي از سيستمهاي مورد نظر تهيه و مسائل مورد نظر آن به بهترين شكل طرح و بررسي ميگردد.

3- رهبري گروه

هر سيستمي كه طرح ميشود اگر بدرستي اجرا نشود منتج به نتيجه نخواهد شد بلكه حسن اجرا سيستم طراحي شده يك ضرورت مهم تلقي ميشود. لذا آشنايي با كليت سيستم مورد نظر و نقش اجزا در كاركرد صحيح آن اين امكان را فراهم ميآورد كه هدايت و رهبري گروه كاري مجري سيستم با انگيزه بيشتري دنبال گردد و در واقع علاوه بر طراحي سيستم مورد نظر، مهندسي صنايع سيستمهاي پيادهسازي و اجرا را نيز پيريزي نموده و نقش رهبري گروههاي كاري را موثرتر دنبال مينمايد.

4- مديريت زمان

انجام كار بدون توجه به ظرف زماني و تحويل به موقع خروجي مورد نظر سيستم، ارزش زيادي نميتواند داشته باشد. امروزه اهميت زمان و فرصتهاي آن با توجه به عرصه تنگاتنگ رقابت اقتصادي براي همگان واضح و بديهي است. در اين خصوص مهندسي صنايع با درك موضوع تكنيكهايي را بكار ميگيرد كه عامل زمان اجراي اجزاي كاري را در تمامي فرايندها مورد توجه و مديريت قرار ميدهد.

5- ارتباط بهرهوري و بهبود مستمر

اعتقاد به ارتقا بهرهوري و بهبود مستمر يك اصل با ارزش در مهندسي صنايع است. اكتفا به وضعيت فعلي جز در جا زدن نتيجه ديگري نخواهد داشت. لذا مهندسي صنايع با پذيرش اين مطلب كه سطح دانش و مهارتها يك مقوله نسبي همواره سعي در افزايش بهرهوري و بهبود وضعيت كاري نموده و سعي ميشود همواره امور اثر بخشتر و كاراتر شود. نگرش بهبود مستمر اين امكان را ميدهد كه هر روز به فكر ارتقا هر چند به اندازه كوچك باشيم.

6- ذهن كنجكاو و يادگيري

يادگيري فرايندي است كه نميتوان بر آن حد و مرز تعيين كرد. مهندسي صنايع به منظور مطالعه و پيگيري مسائل همواره به اين نكته توجه دارد كه هر مورد را ، منحصر به فرد بررسي نمايد و جهت شناخت آن فرض بر اين است كه از تصورات ذهني دوري نموده و سعي بر تعيين كشف واقعيتهاي حاكم بر اجزا و كل سيستم ميباشد. لذا عدم وجود تعصب خاص به ماهيت فني امور موجب ميشود ذهنيت كنجكاو براي كشف حقايق نهفته در پديدهها تقويت شود و مهندس صنايع با ذهن دژم كمتر ميتواند راهحلهاي ابتكاري و راهگشا براي مسائل مورد نظر ارائه نمايد.

زمينه هاي فعاليت مهندسي صنايع

با پيشرفت و تحول سريع علوم و فنون و پيچيدگيهاي روز افزودن آن، بالطبع نظامهاي توليدي و خدماتي نيز گسترش يافتهاند كه در اين ميان اداره صحيح و مناسب اين گونه واحدها مستلزم بكارگيري تكنيكهاي علمي و پيشرفته جهت پيشبيني مدلسازي، برنامهريزي، تأمين و تدارك، اجرا و نظارت و ارزيابي نتايج حاصله در راستاي وظايف مديريتي است. همانطوري كه ميدانيم فعاليت هر نظام اعم از توليدي يا خدماتي با اتكا بر فناوري خاص آن امكان تداوم و استمرار دارد و صرفنظر از ماهيت فني و صنعتي امر، فناوري داراي چهار جز اصلي يعني شامل 1- تجهيزات، امكانات توليدي و خدماتي 2- مديريت و سازمان 3- نيروي انساني 4- دانش فني است. از آنجا كه رشتههاي مهندسي مرسوم نظير مهندسي مكانيك، برق، ساختمان و ... بيشتر به ابعاد فني صنعت (مورد 1 و 4) توجه دارند. در فرايند كسب و كار رقابتي به تنهايي پاسخگوي مسائل پيچيده خدمات مهندسي و مديريتي مدرن امروزي كه بصورت سيستماتيك تحولات سياسي، اجتماعي، اقتصادي و باورهاي انساني را در چرخه حيات سيستمهاي مورد توجه خود لحاظ نمينمايند نيستند. لذا براي رفع چنين كمبودهايي در قرن حاضر بويژه طي چند دهه اخير، رشته جديدي تحت عنوان مهندسي صنايع با بهرهگيري از علوم رياضي، فيزيكي، اجتماعي، اقتصادي و تكنيكها و فنون مهندسي بوجود آمده است. با توجه به مراتب فوق شايد مناسب بود اين رشته با عنوان مهندسي مديريت معرفي ميشد، چرا كه كاربردهاي آن محدود به صنعت نيست و هر موسسه انتفاعي و غير انتفاعي با جنبه صنعتي يا خدماتي ميتواند از فنون و تكنيكهاي مهندسي صنايع بهرهگيرد. مبحث صرف منابع و حصول حد اكثر نتيجه از منابع مصروفي چيزي نيست كه منحصر به صنعت يا بنگاه خاصي باشد و امروزه با توجه به كمبود ارتقاع سطح بهرهوري امري ضروري و حياتي محسوب ميشود كه نشانگر بستر گسترده براي فعاليتهاي مهندسي صنايع نفتي ميشود . مهندسي صنايع در حرفهها و مشاغلي همچون، بانكداري، خدمات مشاورهاي، صنعت بيمه، شركتهاي هواپيمايي، كشتيراني، بيمارستانها، كارخانجات، كشت و صنعت، خدمات شهري، استاديومهاي ورزشي و يا هر مكان ديگري كه نياز به برنامهريزي، هدايت و مديريت و ارتقا بهرهوري ميباشد كاربرد دارد.

برخي از زمينههاي كاري مشخص مهندسي صنايع در بازار كسب و كار عبارتند از:

برنامه ريزي استراتژيك و عملياتي سازمان

مديريت توليد

مديريت مهندسي

مديريت پروژه

مهندسي لجستيك

سيستمهاي توليدي

مهندسي سيستمهاي كيفيت

مهندسي سيستمهاي اطلاعاتي

مهندسي مالي

مهندسي ارزش

مهندسي سيستمهاي بهرهوري

طراحي فرايندها و ساختارهاي سازماني
 

 

 

[ دو شنبه 22 آبان 1391برچسب:, ] [ 9:47 ] [ سجاد دلیلی ]

وقتی رحمانی کوییز میگیره.......

وقتی رو پوشمو جا گذاشتم.....

وقتی.....................

[ یک شنبه 21 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:26 ] [ سجاد دلیلی ]

جدیدا امریکا و حامیانش با کمک لابی صهیونیستی و جبهه ی غربی-عربی(!!!!!!!!!!) سعی در منحرف کردن دانشجویان در فصل زیبای پاییز دارند.اقا ما هم در مقابل این فتنه اعلام می کنیم:

کی گفته هوای پاییز دو نفره س؟ این حرفا چیه؟ اصن کسی به مهملات توجهی نمیکنه! همه سخت در سنگرهای علم و دانش جهاد میکنن.

[ یک شنبه 21 آبان 1391برچسب:, ] [ 15:49 ] [ سجاد دلیلی ]

به یک نویسنده ترجیحا بیکار و اهل فیسبوک جهت ارسال مطلب به وبلاگ نیازمندیم.علاقه مندان کامنت بزارن.

[ شنبه 20 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:0 ] [ سجاد دلیلی ]

[ شنبه 20 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:59 ] [ سجاد دلیلی ]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کصافطط

[ شنبه 20 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:55 ] [ سجاد دلیلی ]

راجع به قالب وبلاگ نظر بدین.

[ شنبه 20 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:28 ] [ سجاد دلیلی ]

اگر نیوتن قبل از مرگش چشمای پسر ایرونی رو میدید ,معنی جاذبه رو می فهمید ,بعله.........سلامتی همه پسران ایرانی

[ شنبه 20 آبان 1391برچسب:, ] [ 14:38 ] [ سجاد دلیلی ]

ویژه ی طرفداران یاس

میتونین جدید ترین آهنگ یاس به نام وقت رفتن رو از بخش لینک ها دانلود کنین .

[ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:34 ] [ سجاد دلیلی ]

چه حقیرند مردمانی که نه جرات دوست داشتن دارند , نه اراده ی دوست نداشتن , نه لیاقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن ,  با این حال مدام شعر عاشقانه می خوانند .

[ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:26 ] [ سجاد دلیلی ]

خدایا!.......... دلم مرهمی میخواهد از جنس خودت ! نزدیک , بی خطر , بخشنده............. بی منت ! 

[ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:21 ] [ سجاد دلیلی ]

سلامتی دخترایی که هنوز دوست داشتنین هنوز مردو با آهن پاره ای که زیر پاشه نمی سنجن همونایی که بوی عشق میدن , اونایی که مهربونن , همونایی که یه خورده لوسن و اگه کسی دوسشون داشت نارو نمی زنن بهش . همونا که تا تهش هستن . سلامتی فرشته های زمینی به خصوص نوع ایرانیش با این که کمیاب شدن ولی هنوز هستن .

مدیونید اگه به خودتون بگیرید .

[ پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:12 ] [ سجاد دلیلی ]

از همکلاسی ,دوستf,aref,milad,bb, jigar و bala(!!!!!)  که با نظراتشون همراهی میکنن خعلی ممنون.اونایی که ثبت نام نکردن سریعتر اقدام کنن چون کم کم دارم پست ها رو ویژه اعضا میزارم.

[ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:7 ] [ سجاد دلیلی ]

سه شنبه هم باید نقشه بکشم  هم باید گزارش کار ازمایشگاه رو بنویسم هیچی دیگه از صبح تا حالا دارم اهنگ*لعنت خدا به سه شنبه ها*ی محسن چاوشی رو گوش میکنم!

[ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:4 ] [ سجاد دلیلی ]

مرحل درس خواندن من: خوابیدن روی جزوه . گرفتن مشکلات و نواقص گلهای قالی . جمع کردن اشغال های ریز و درشت اطراف زمین . خاک گیری گوشه های موبایل . گرفتن چندین عکس با گوشی از خودم در حالت های مختلف درس خواندن و در اخر هم خسته شدم رفتم یه چیزی بخورم!!!!!

[ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:58 ] [ سجاد دلیلی ]

بعضی از دخترا همچین خودشونو میگیرن انگار دی اکسید کربن میگیرن اکسیژن خالص پس میدن.........در حالی که تو بهترین شرایط بعنوان کود به درد چرخه طبیعت میخورن!!!!!!!!والاااااا

[ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:46 ] [ سجاد دلیلی ]

بچه 8 سالشه از باباش تبلت میخواد!

والا ما 8 سالمون بود مچ دستمونو گاز میگرفتیم تا جاش مث ساعت بمونه...بعدش هی نگاش میکردیم کیف میکردیم!

حتی دیده شده بود که ساعتو اعلامم میکردیم!!

اصن یه وضعیه به غرعان!

[ 17 آبان 1391برچسب:, ] [ 8:59 ] [ ]

دقت کردین یه رابطه عجیبی هست بین زدن چمن های حیاط دانشگاه و قرمه سبزی سلف؟ همینطور در مورد سبزی پلو؟

[ سه شنبه 16 آبان 1391برچسب:, ] [ 16:50 ] [ سجاد دلیلی ]

                                       عید غدیر مبارک

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:19 ] [ سجاد دلیلی ]

دفتر انجمن دانشکده فنی مهندسی چیست؟                     اتاقی با ابعاد حدودا سه در چهار که همیشه از انجا صدای خنده می اید و از جمله ماموریت های این دفتر برگزاری جشن ورودی با کیفیت افتتاحیه المپیک 2012لندن و ایجاد فضای شاد و مفرح در دانشکده می باشد.

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 18:5 ] [ سجاد دلیلی ]

هر وقت شارژ ایرانسل میگیرم......چشمم به اعدادش که میوفته یاده رتبم تو کنکور میوفتم بغض گلوم رو می گیره!

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:59 ] [ سجاد دلیلی ]

یه گروهی از پسرام هستن که: پول خیلی زیادی تو جیبشون نیست ولی یه دنیا معرفت دارن.....لباسای خیلی گرون نمیپوشن...خیلی ساده حرف میزنن...قولشون قوله......یه دل بزرگ و مهربون دارن.....همیشه حامی ادمن تو شرایط بحرانی...وقتی به کسی علاقه مند میشن سعی میکنن بهترین دوست براش باشن تا یه دوست پسر ....چون نمیخوان اب تو دل طرف تکون بخوره...یه گوش خوب واسه دوستاشونن اما درداشونو تو خودشون میریزنو کم که میارن هی غرغر میکنن...هر وقت تنها میشی اولین کسی که به ذهنت میرسه واسه حرف زدن اونه...چون بهت ثابت کرده واست یه دوست فارغ از نیازها و هر چیز دیگه ای! شاید کم باشن ولی هنوز هستن.هیچی فقط سلامتی همشون.

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:42 ] [ سجاد دلیلی ]

بی معرفت ها چه کسانی هستند؟            کلیه ی بچه های صنایع91 که همشون میدونن همکلاسی شون (محمد شهسوار عزیز) مریض احواله و تا اخر ترم نمیتونه برگرده ولی هیچکی یه برنامه عیادتی چیزی نمی چینه.حالا کافیه یکی از دهنش بپره بگه:اردو!!!!!!!!!!        (البته بلانسبت اقا سعید.سعیدجون دلار مایی!)  

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:27 ] [ سجاد دلیلی ]

یکی از فانتزی هام اینه که یکی از استادا رو تو خیابون در حال خنده ببینم..........بعد برم جلو بهش بگم: موضوع خنده داری هست بگو ما هم بخندیم....!!!!!!

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:23 ] [ سجاد دلیلی ]

بامداد شیخ مریدان خویش فراخواندی و گفتندی:پرسپولیس 6گل بر پیکان زده ست.جمله مریدان با شنیدن این سخن نعره ها زدندی و خشتک ها دریدندی و سر به بیابان گذاشتندی!!!!!!!

[ شنبه 13 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:17 ] [ سجاد دلیلی ]

از هفته ی بعد استفاده از لینک فیسبوک فقط برای اعضا امکان ‍بذیر خواهد بود.بچه های کلاس ثبت نام کنن لدفن.

[ سه شنبه 9 آبان 1391برچسب:, ] [ 17:13 ] [ سجاد دلیلی ]

با خبر شدیم دو تا از بچه های کلاس بد جوری تریب love برداشتن.برا این دو کرکس عاشق (و البته ندید بدید) ارزوی خوشبختی می کنیم.

[ سه شنبه 9 آبان 1391برچسب:, ] [ 11:28 ] [ سجاد دلیلی ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ دانشجویان مهندسی صنایع (91) خوش امدید
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 95
بازدید کل : 93628
تعداد مطالب : 302
تعداد نظرات : 965
تعداد آنلاین : 1


روزشمار محرم عاشورا

*
*
*
*
*
*
*
-->

داستان روزانه
مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران

*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*